Autorep Oy – Täyden palvelun autokorjaamo Helsingissä

Autorep Oy on Helsingin Konalassa sijaitseva täyden palvelun autokorjaamo. Teemme kaikkien automerkkien korjaukset ja huollot yli 35 vuoden kokemuksella. Osaava henkilökuntamme, 17 nosturipaikkaa ja nykyaikaiset laitteistomme takaavat, että työt aloitetaan nopeasti ja ne valmistuvat ajallaan. Meillä on käytössämme parhaat mahdolliset testilaitteet ja työkalut.

Korjaamopalveluiden lisäksi toimitamme harvinaisempienkin automerkkien varaosia ja tarvikkeita. Meiltä saat myös maalaus- ja pesupalvelut, renkaiden vaihdon ja säilytyksen, kolarikorjaukset, tuulilasinvaihdot sekä katsastuksen. Olemme erikoistuneet brittiautoihin ja huollamme mm. seuraavia merkkejä: Land Rover, Range Rover, MG Rover, Bentley, Rolls Royce, Jaguar, Lotus, Aston Martin, Morgan, Morris ja Mini. Meiltä onnistuvat myös erikoisempien merkkien korjaukset.

Autoreppiin on helppo tulla, sillä korjaamomme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Ystävällinen ja mutkaton, vanhanajan korjaamoista tuttu asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Meille jokainen asiakas ja auto ovat yksilöitä, jotka ansaitsevat parasta mahdollista palvelua. Kohtelemme autoasi kuin omaamme!

Suomen Vahvimmat 2017 AAA Korkein Luottoluokitus AAA Korkein Luottoluokitus AAA Korkein Luottoluokitus

MG Rover Range Rover